パブリック
 On Saturday, May 18, we held an information session on the International Baccalaureate (IB) programme at our school. Thank you very much for the many people who attended. The briefing began with words of encouragement from the school principal, followed by an explanation of the IB programme curriculum, career path information, and the selection process. After the briefing, the students watched an IB promotional video created by our IB graduates, observed actual classes, and had individual counseling sessions. Students will  decide whether they choose to take IB course through Pre-IB classes.  If you have any questions about the information session or would like to learn more about the IB programme, please feel free to contact us.    5月18日(土)本校にて、国際バカロレア(IB)プログラムに関する説明会を開催しました。当日は、多くのご参加を頂き、誠にありがとうございました。説明会は、学校長の激励の言葉で始まり、IB課程のカリキュラムや、進路情報、選考過程について説明がありました。説明...